Site Overlay

Suomeksi

Olen freelance-valokuvaaja ja dokumentaristi Helsingistä. Olen lapsuudesta lähtien ollut kiinnostunut kaikenlaisista kuvataiteista ja vuodesta 2018 olen erikoistunut valokuvaamiseen.

Suurin intohimoni on dokumentaarinen valokuvaus. Etsin jatkuvasti mahdollisuuksia dokumentoida elämää ympärillämme. Se voi olla jonkun päivittäistä työtä, jonkin esityksen kulissien takana tapahtuvaa toimintaa, harrastus tai juhlan valmistelua. Parasta tällaisessa valokuvaamisessa on arjesta löytyvän kauneuden näkeminen ja sen jakaminen muille valokuvien kautta.

Kuvaan myös kaikenlaisia tapahtumia, esityksiä ja juhlia. Jotta onnistuisin taltioimaan tapahtuman ja sen osallistujien hengen, lähestyn jokaista tilaisuutta uteliaisuudella ja avoimella mielellä.

Samaa lähestymistapaa käytän muotokuvaamisessa, jonka suurin ilo on saada tutustua monenlaisiin ihmisiin erilaisilla taustoilla. Muotokuvan ottaminen on aina yhteistyö kuvaajan ja kuvattavan välillä, oli kyseessä edustuskuva töitä varten, mainoskuva, perhepotretti, kaverikuva, juhlapäivä tai taiteellisempi potretti. Teen aina parhaani, jotta kuvaustilanne tuntuisi rennolta ja turvalliselta.

Jos sinulla on idea dokumentaarisesta tai taiteellisesta projektista tai jos tarvitset muotokuvan, olethan yhteydessä!

Valokuvauksen lisäksi työskentelen kielten kanssa – olen opettaja, kääntäjä, tekstittäjä ja ajoittain kirjoittaja.