Site Overlay

Video

Samples of my video work so far. I have most experience in recording interviews, but looking towards more creative projects and social media content.

Näytteitä videotöistäni. Eniten kokemusta on uutis- ja ajankohtaisohjelma -tyyppisistä videoista, mutta haaveena on mennä kohti luovempaa suuntaa sekä some-sisältöä.

Arbetsprov på videoarbeten. Jag har mest erfarenhet med intervjuer och klipp i nyhetsstil, men jag vill utvidga mot mer kreativa riktningar samt sociala medier.


Video- ja kuvareportaasi. Haastattelussa tarpeistonvalmistaja Mikko Salmi Suomen kansallisooppera ja -baletilta. 05.05.2023.

Video- ja kuvareportaasi. Haastattelussa tarpeistonvalmistaja Ellinoora Aro-Torkkeli Suomen kansallisooppera ja -baletilta. 05.05.2023.

Metal bellydance. Chor. / impro by Jasmine. Video and editing by Nalle Elmgren. Song Rammstein – Sonne. 24.09.2022.

Videoreportaasi jonka tein työharjoittelussa MTV Uutisten nettitoimituksessa. Julkaistu 08.05.2021.
Toimitus, kuvaus ja editointi: Nalle Elmgren. Videot ja artikkeli löytyvät täältä.

Mistä suoritusyhteiskunta koostuu ja miten se vaikuttaa nuoriin aikuisiin? Miten suorituspaineista voisi päästä eroon?
Osa opintojani Laajasalon opistolla 2020-2021. Toimitus, kuvaus ja editointi: Emma Kilpinen ja Nalle Elmgren

Muotoilija Jukka Isotalo tekee kierrätyspulloista hyötyesineitä. Hänen yrityksensä Evolum sijaitsee Helsingin Hermannissa, jossa hän antaa lasipulloille uuden elämän. Isotalon toiminnan keskiössä on ekologisuus, joka näkyy hänen työnsä jokaisessa vaiheessa.
Osa opintojani Laajasalon opistolla 2020-2021. Toimitus ja editointi: Tua Sysimiilu
Kuvaus: Nalle Elmgren

Kahvilanpitäjä Sanna Warsell kertoo itsestään ja Roihuvuoren Rio -kahvilan toiminnasta. Kahvila tarjoaa lounaan ja leivonnaisten lisäksi kulttuurielämyksiä kuten näyttelyitä, esityksiä ja musiikkia.
Osa opintojani Laajasalon opistolla 2020-2021. Kuvaus ja editointi: Nalle Elmgren