Site Overlay

På svenska

Jag är freelance- och dokumentärfotograf från Helsingfors, Finland. Jag har varit intresserad av alla former av bildkonst sedan jag var barn, men 2018 bestämde jag mig för att satsa på fotografi.

Dokumentärfotografi är närmast mitt hjärta. Jag är alltid öppen för nya möjligheter att dokumentera livet runtomkring oss. Det kan vara någons dagliga arbete, bakom kulisserna på en föreställning, en hobby eller förberedelserna för en fest. Det bästa med den här sortens fotografi är chansen att få leta efter skönheten i det vardagliga och dela med mig av den via mina fotografier.

Jag fotograferar också alla sorters evenemang, fester och föreställningar. För att få fram en tillställnings och dess deltagares anda, så närmar jag mig situationen med nyfikenhet och ett öppet sinne.

Jag har samma attityd när det gäller porträtter, där den största glädjen kommer från att träffa nya människor av alla sorters bakgrunder. Ett porträtt är alltid resultatet av ett samarbete mellan mig och dig, gällde det en CV-bild, en reklambild, ett familjepoträtt, en kompisbild, en festdag eller ett mer konstnärligt porträtt. Jag gör alltid mitt bästa för att situationen ska kännas avslappnad och trygg.

Om du har ett förslag på ett dokumentariskt eller konstnärligt projekt, eller om du behöver ett porträtt, så hör av dig!

Utanför fotografins värld så jobbar jag med språk. Jag är lärare, översättare, TV-textare och emellanåt skribent.