Site Overlay

Työharjoitteluni MTV Uutisten nettitoimituksessa

Olin työharjoittelussa MTV Uutisissa 08.03.-30.04.2021. Harjoittelun aikana työskentelin toimituksen video-osastolla, jossa kirjoitin artikkeleita, tein videonostoja, editoin videoita ja toteutin artikkeleiden kansi- ja kuvituskuvia.

Tämän lisäksi työskentelin myös MTV Uutiset Livessä, jossa olin mukana toteuttamassa ja valmistelemassa suoria lähetyksiä. Sain myös toteuttaa omia inserttejä ja kirjoittaa uutisartikkeleita www.mtvuutiset.fi -palveluun.

Täältä löydätte esimerkkejä töistä, joita tein harjoitteluaikana!


Riistäytyvätkö koronaluvut käsistä vapun takia? Ruotsin tilanne on synkentynyt koko kevään ajan – joillakin alueilla tehohoitopaikat ovat jo loppuneet (20.04.2021, toimitus ja artikkelikuva)


Joko normaalielämä häämöttää? Husin Lasse Lehtonen sanoo, montako viikkoa koronarajoituksia pitää vielä sietää (19.04.2021, live-haastattelu)

Columbinesta elokuvateatteriin ja supermarketiin: Coloradon joukkoammuskelujen määrä reilun 20 vuoden aikana on yksi maailman synkimmistä, tämä kooste ei herkimmille (24.03.2021, toimitus ja videon kansikuva)


Maahan heitetyt kertakäyttömaskit eivät koskaan katoa kokonaan: “Päätyvät lopulta ihmiseen ruokakalojen kautta” (13.03.2021, toimitus)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *